Salina Turda

Salina Turda


Program

Închis
Vezi programul

Address

Aleea Durgăului 7, Turda 401106, Romania

Despre

Salina Turda este tărâmul magic din adâncul Transilvaniei.

Salina Turda este un dar al acestor meleaguri pentru oricine trăiește sau doar trece pe aici, ca turist prin Turda. Salina este un simbol și o sursă de prosperitate, de sănătate și de mândrie pentru fiecare turdean.

O comoară din adâncuri, care se lasă dezvăluită, în întreaga-i frumusețe. Un tărâm magic, care face bine. Te îmbie la relaxare, deconectare, apropiere de natură și de cei dragi. Un izvor inepuizabil de sănătate.

Este unul dintre puținele obiective turistice din România incluse în celebrul ghid de călătorii Michelin, primind două stele Michelin, din maximul de trei posibile. Salina Turda este singura salină din România inclusă în acest ghid, autorii ghidului fiind profund impresionați de Salina Turda, considerând-o „modernă și surprinzătoare”.

Experiențele deosebite ale turiștilor, mediul sănătos și magia obiectivului fac din Salina Turda una dintre cele mai mari atracții turistice din România.

Sute de mii de turiști vin anual să străbată labirintul subteran în sare, care te poartă în adâncurile magice. Salina Turda este ca o poveste frumoasă, plină de mister și legendă. O atracție turistică remarcabilă în lume. Un tărâm al binelui.Alte sugestii

Mormântul lui Mihai Viteazul

Comorile noastre

Castrul Roman

Comorile noastre